Vers tot op uw bord

De vis die u koopt bij visspecialist Koning is tot twee dagen verser dan vis die u bij andere vishandels aangeboden kunt krijgen. De aangevoerde vis gaat rechtstreeks van de visafslag naar de winkel na persoonlijk te zijn beoordeeld op kwaliteit. De vis die u koopt is vaak nog geen 24 uur tevoren gevangen.

Om de verse vis die u koopt optimaal te conserveren verpakken wij onze viswaren voor u in een koelverpakking die luchtdicht is afgesloten. Met het bijgevoegd ijs kunt u zonder kwaliteitsverlies de vis nog twee uur in uw tas bewaren op weg naar huis.

 

Thuis aangekomen heeft u twee mogelijkheden:

  1. U wilt de vis op korte termijn eten. Het beste spoelt u de vis met koud water en laat deze in een vergiet uitlekken. Het vergiet op een bord zetten, de vis afdekken met huishoudfolie en u kunt de vis zo nog probleemloos twee dagen in de koelkast bewaren tot het moment waarop u met de bereiding wilt beginnen.
  2. U heeft de vis gekocht voor een later tijdstip. U kunt de vis gewoon in de luchtdichte koelverpakking in het vriesvak leggen en tot drie maanden zo bewaren. Bij het later ontdooien weer afspoelen met koud water en laten uitlekken op het vergiet met bord. Afdekken met folie en in de koelkast zetten.


Met Jan en Nico is de sterke naam van Vishandel Koning ook voor de komende generaties in goede handen. Zij en hun team van 17 medewerkers verwelkomen u graag. Ze staan dagelijks klaar om u van een onberispelijk en heerlijk stuk vis te voorzien.